პასკა - რეცეპტი » File.Pirveli.Ge
 
» » » პასკა - რეცეპტი
ინფორმაცია სიახლეზე
  • ნანახია: 3378
  • ავტორი: admin
  • თარიღი: 13 აპრილი 2012
13 აპრილი 2012

პასკა - რეცეპტი

კატეგორია: სტატიები / tutorials

პასკა - რეცეპტი


ინგრედიენტები:

2/3 ჭიქა რძე
20-25 გრამი დროჟი
3-4 კვერცხის გული
2 + 2/3 ჭიქა ფქვილი
½ ჭიქა შაქარი
1/3 ჩაის კოვზი მარილი
60-80 გრამი კარაქი
½ ჩაის ჭიქა ქიშმიში, ცუკატები
გემოვნებით ლიმონის ცედრა
გემოვნებით ვანილინი
გემოვნებით დაჭრილი ნიგოზი


მომზადების წესი: - თბილ რძეში ჩავყაროთ 1 ჩაის კოვზი შაქარი და დროჟი, მოვურიოთ, დავამატოთ 1/3 ჭიქა ფქვილი, ავურიოთ და გავაჩეროთ თბილ ადგილას რათა კარგად გაფუვდეს. კვერცხის გულები და შაქარი ავსრისოთ გათეთრებამდე დავამატოთ კარაქი, ვანილინი, გაფუებული დროჟი და 2 ჭიქა ფქვილი (თუ ცომი თხელი გამოგივიდათ, დაამატეთ კიდევ ცოტაოდენი ფქვილი დაახლოებით 1/3 ჩაის ჭიქა). გამზადებული მასა დავდგათ თბილ ადგილას და დავაცადოთ სანამ მოცულობაში არ მოიმატებს 2-ჯერ. (ცომს ზემოდან აუცილებლად დააფარეთ, რათა ზედაპირი არ მოუხმეს). შემდეგ გამზადებულ ცომში შეურიეთ ქიშმიში და ცუკატები და ჩადეთ ცხიმწასმულ ფორმაში. როდესაც ფორმაში ცომი 2-ჯერ მოიმატებს (გაფუვდება), შედგით აირღუმელში 180 გრადუს ტემპერატურაზე, გამოაცხვეთ. მზა პასკას მოაყარეთ შაქრის პუდრა
ძვირფასო მომხმარებელო, თქვენ არ ხართ დარეგისტრირებული.
გირჩევთდარეგისტრირდეთ ან შემოხვიდეთ თქვენი სახელით.

<
ana

16 ივლისი 2011 18:45

  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Информация к комментарию
  • Группа: Guest
  • Регистрация: --
  • Статус:
  • Публикаций: 0
  • Комментариев: 0
me var ana koberiZe

კომენტარების დამატება

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
მუქი დახრილი ტექსტი ხაზგასმული ტექსტი აღნიშნული ტექსტი | მარცხნივ განთავსება ცენტრში მარჯვნივ განთავსება | სმაილების ჩასმა ბმულის ჩასმადაცული ბმულების ჩასმა აირჩიეთ ფერი | ტექსტის დაფარვა ციტატის ჩასმა მონიშნული ტექსტის კირილიკურში გადაყვანა ჩასვით სპოილერი
Введите код: *
კოდის განახლება

არქივი

სექტემბერი 2017 (2)
აგვისტო 2017 (1)
ივლისი 2017 (2)
მაისი 2017 (1)
აპრილი 2017 (5)
მარტი 2017 (8)
^